Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Panasz

Cikkek

2010.11.14

KÖZÉRDEKŰ BEJELENTÉSEK, PANASZOK INTÉZÉSÉNEK RENDJE

/ Menüpont: Panasz
Kép Az európai uniós csatlakozással összefüggő egyes törvénymódosításokról, törvényi rendelkezések hatályon kívül helyezéséről, valamint egyes törvényi rendelkezések megállapításáról szóló 2004. évi XXIX. törvény 141-143.§-a szabályozza a közérdekű kérelmekkel, panaszokkal és bejelentésekkel kapcsolatos eljárást.
 
Teljes bejegyzés

2010.11.13

Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség

/ Menüpont: Panasz

Kép A Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség illetékességi területén a Levegő és Zajvédelmi Osztály szervezeti keretén belül megalakított Zaj- és rezgésvédelmi csoport látja el a Felügyelőség hatáskörébe utalt zaj- és rezgésvédelmi feladatokat.

 
Teljes bejegyzés

2010.11.12

Zajforrások

/ Menüpont: Panasz

Kép "Nyugodtan járjatok a lárma és kapkodás között és mindig emlékezzetek a békességre, mely a csendben létezni tud. Kerüljétek a zajos helyeket, mert megzavarják a szellemet." (ismeretlen szerző)

 
Teljes bejegyzés

2010.11.10

Általános panaszbejelentő minta

/ Menüpont: Panasz

Kép

 
Teljes bejegyzés

2010.11.09

Zajpanasz címzettjei

/ Menüpont: Panasz
Kép Panasz: olyan kérelem, amely egyéni jog- vagy érdeksérelem megszüntetésére irányul, és elintézése nem tartozik más - így különösen bírósági, államigazgatási - eljárás hatálya alá.
Közérdekű bejelentés: olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása, illetőleg megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja. A közérdekű bejelentés javaslatot is tartalmazhat.
 
Teljes bejegyzés

2010.11.08

Segítség

/ Menüpont: Panasz

Kép 

Amennyiben panaszának illetőleg közérdekű bejelentésének kezelése során visszásságokat tapasztal, javasoljuk hogy vegye igénybe a Légtér Egyesület segítségét!
 
Teljes bejegyzés